TESTIMONIALS

‘Wij zijn tijdens een wijnreis geattendeerd op Kitchen Lab Amsterdam. Een fascinerende en inspirerende keukenstudio, dat wij hebben bezocht en geraadpleegd over onze keuken. De keuken werd uiteraard besteld, maar ook zijn adviezen voor de kleuren van onze wanden hebben wij laten uitvoeren. Onze keuken is zo mooi geworden, we zijn er na al die jaren nog steeds heel content mee zijn. Recentelijk hebben zij ons ook een complete kantoorinrichting geleverd voor onze zolder. Het werd de Ferrari Boardroom genoemd, omdat ik een verzamelaar ben van vele Ferrari modelauto’s. Ook nu wederom vakwerk van Marcel de monteur. Binnenkort gaan mijn broer en schoonzus ook naar IJBurg, en dat snappen wij heel goed’!

Familie Scholten – Uithoorn

‘Wij zijn dik tevreden. De samenwerking met Kitchen Lab Amsterdam was erg plezierig. We zijn zelfs mee geweest naar diverse leveranciers en konden het aanrechtblad uitkiezen bij de granietleverancier, we kozen voor echt marmer. En voor de apparatuur van VZUG. Het is een droomkeuken geworden, eentje die ik nergens anders had kunnen vinden. Volledig in harmonie met ons interieur’.

Mevrouw Pastoor – Grootebroek

‘De combinatie van een witte greeploze keuken met een bronzen eiland is meer dan verrassend te noemen. Iets dat we zelf niet hadden kunnen bedenken. Leuk en plezierig iemand te ontmoeten met zo’n creatieve geest. De montage verliep vlekkeloos, Monteur Hans was meer dan een vakman.’ Overigens werd de verbouwing door Arek en Lukas -voorafgaande aan de keukenrealisatie- ook gecoördineerd door Kitchen Lab Amsterdam’.

Familie Koppelman – Amstelveen

‘Wij zeggen nog regelmatig dat onze keuken eigenlijk TE mooi is. Kwaliteit in elk facet. En we bleven binnen ons budget, ook niet onbelangrijk. De uitleg van Kitchen Lab Amsterdam en het design wat we écht samen hebben gemaakt, dat vonden we heel fijn. Na de eerste schetsen met de hand, gaven we al snel akkoord voor de keuken. Daarna werd het ontwerp via een computertekening visueel nog duidelijker voor ons. Jan kwam de keuken plaatsen, Jan met de gouden handen noemden we hem. Veel koffie, maar nog veel meer vakwerk. Nu de keuken klaar is (ik kookte nooit) sta ik heel graag in de keuken’.

Familie Kortstra – Uithoorn

‘Onze ervaring met Kitchen Lab Amsterdam was heel fijn. Gelijk werd duidelijk dat zij hun vak door en door verstaan en daardoor met ‘out of the box’ voorstellen komen. Er wordt eerst met de hand een concept getekend en in de eindfase presenteren zij een computertekening. Het eindresultaat is echt schitterend geworden. Een unieke keuken die de ruimte optimaliseert en luxe en rust uitstraalt. Wij zijn ontzettend blij met de keuken. En oh ja, over de monteur Marcel ook niets dan grote lof’.

Anne en Dieter – Rijswijk

Wanneer je op zoek bent naar een ‘keuken creator’, eentje die ‘out of the box’ kan denken en vernieuwende ideeën heeft, dan ben je bij Kitchen Lab Amsterdam aan het goede adres. Wij zijn uitstekend begeleid gedurende het hele traject. Wij hadden vooraf niet duidelijk wat we precies wilden, maar dankzij de heldere visie en het vele geduld van het Team op IJburg , ook tijdens de meerdere gesprekken bij ons thuis, ontstond er een goed plan.

Er werd heel goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen en zij wisten dit op een verrassende manier te vertalen in de juiste kleurcombinaties en de toepassing van prachtige materialen. Hierdoor is de keuken de eyecatcher van ons huis geworden. En daarom kunnen wij Team Kitchen Lab dan ook van harte aanbevelen, want zoals wij altijd zeggen: Wij hebben de mooiste keuken van Den Haag.

Anouk & Remco – Den Haag

Ik had het absolute genoegen om het uitzonderlijke werk van Hennie van den Akker en zijn getalenteerde team bij Kitchen Lab in Amsterdam te ervaren, en ik ben gewoon weggeblazen door hun toewijding en expertise in keukenuitvoering. Van start tot finish was de ervaring ronduit uitstekend.

Hennie’s visie en passie spatten door in elk detail van zijn werk. Het niveau van professionaliteit getoond door hem en zijn team is echt opmerkelijk. Hun aandacht voor detail en toewijding aan uitmuntendheid zijn zichtbaar in elk aspect van het uitvoeringsproces van de keuken. Van de eerste ontwerpconcepten tot de laatste details, elke stap werd met precisie en creativiteit uitgevoerd.

Wat Hennie en zijn team echt onderscheidt, is hun niet-aflatende toewijding aan klanttevredenheid. Ze namen de tijd om naar mijn behoeften en voorkeuren te luisteren en zorgden ervoor dat het uiteindelijke keukenontwerp niet alleen aan mijn verwachtingen voldeed, maar deze zelfs overtrof. Hennie’s vermogen om ideeën te vertalen naar een functionele en esthetisch aantrekkelijke keuken getuigt van zijn diepgaande begrip van ontwerpprincipes en zijn opmerkelijke creativiteit.

Het vakmanschap van Kitchen Lab is ongeëvenaard. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en de aandacht voor detail in het installatieproces is echt opmerkelijk. Het eindresultaat is een keuken die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook feilloos functioneert. De combinatie van schoonheid en functionaliteit in hun ontwerpen is echt lovenswaardig.

Ik was ook onder de indruk van de professionaliteit en vriendelijkheid van het hele team. De communicatie was duidelijk en snel gedurende het hele project en alle zorgen of vragen die ik had werden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Het is duidelijk dat Hennie en zijn team niet alleen bekwame professionals zijn, maar ook oprecht begaan zijn met de tevredenheid en het welzijn van hun klanten.

Tot slot kan ik Kitchen Lab en het team van Hennie van den Akker van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eersteklas keukenuitvoering. Hun creativiteit, professionaliteit en toewijding om de beste resultaten te leveren zijn echt ongeëvenaard. Als u op zoek bent naar een keuken die voortreffelijk design, uitzonderlijk vakmanschap en persoonlijke aandacht combineert, hoeft u niet verder te zoeken dan Kitchen Lab. Het was een waar genoegen om met Hennie en zijn team samen te werken en ik ben buitengewoon blij met de prachtige keuken die ze voor mij hebben gemaakt.

Mevrouw Prstec – Podstrana/Split Croatia

Binnenkort hier de testimonial

Tim en Sandra – Weesp