SUSTAINABLE LUXURY

Graag laten wij u in ons Kitchen Lab kennis maken met onze collectie. We werken samen met de beste leveranciers. Kwaliteit in optima forma!

HOE UNIEK WENST U UW KEUKEN?

De keukenmeubelen laten wij speciaal voor u vervaardigen in kleine ambachtelijke ateliers of wij betrekken deze van Warendorf die Küche (de vroegere Miele Keukenfabriek). Onze huisleverancier voor keukenapparatuur is VZUG (Zwitserse hoogstaande precisie in de meest fraaie vormgeving) maar uiteraard kunnen wij u ook andere merken leveren als Miele of Gaggenau.
Energiezuinige kranen betrekken wij exclusief van Quooker. In iedere keuken past een Quooker, welke Quooker past bij u? En de stenen werkbladen worden geleverd door de beste en meest exclusieve steenwerf van Nederland. U zult verbaasd zijn van het aanbod aan fraaie stenen materialen voor uw keuken. Wij nodigen u graag uit om samen uw blad te gaan uitkiezen op de werf.

Naast onze huismerken Warendorf, Decolegno, Quooker, VZUG, Wave en GRILLO laten wij ook handgemaakte keukens vervaardigen als u zeer individuele wensen heeft.

SAMEN MAKEN WE DE MOOISTE KEUKEN

TESTIMONIALS

‘Wij zijn tijdens een wijnreis geattendeerd op Kitchen Lab Amsterdam. Een fascinerende en inspirerende keukenstudio, dat wij hebben bezocht en geraadpleegd over onze keuken. De keuken werd uiteraard besteld, maar ook zijn adviezen voor de kleuren van onze wanden hebben wij laten uitvoeren. Onze keuken is zo mooi geworden, we zijn er na al die jaren nog steeds heel content mee zijn. Recentelijk hebben zij ons ook een complete kantoorinrichting geleverd voor onze zolder. Het werd de Ferrari Boardroom genoemd, omdat ik een verzamelaar ben van vele Ferrari modelauto’s. Ook nu wederom vakwerk van Marcel de monteur. Binnenkort gaan mijn broer en schoonzus ook naar IJBurg, en dat snappen wij heel goed’!
Familie Scholten - Uithoorn
‘Wij zijn dik tevreden. De samenwerking met Kitchen Lab Amsterdam was erg plezierig. We zijn zelfs mee geweest naar diverse leveranciers en konden het aanrechtblad uitkiezen bij de granietleverancier, we kozen voor echt marmer. En voor de apparatuur van VZUG. Het is een droomkeuken geworden, eentje die ik nergens anders had kunnen vinden. Volledig in harmonie met ons interieur.
Mevrouw Pastoor - Grootebroek