MEER DAN DE KEUKEN!

Het Team van KITCHEN LAB AMSTERDAM zorgt ervoor dat uw keuken één geheel wordt met de rest van uw huis. De materialen worden perfect afgestemd, omdat eenheid en symmetrie balans brengt in het design en uw interieur.

DE BESTE INGREDIËNTEN

We adviseren ook veel breder dan alleen de keuken.

De kleuren van uw muren, de verlichting, stoelen of krukken, kunst…wij adviseren u graag.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Senso gietvloeren, Intra Lighting, JULIA+ (partner in Design & Built) en met diverse Art Galleries. Zonder natuurlijk onze core business uit het oog te verliezen.

Soms nemen wij u mee naar de keukenfabriek, naar onze steenverwerker of naar eerder gerealiseerde keukenprojecten.

We werken graag met de beste ingrediënten oftewel met de beste keukenmerken in onze branche. Daardoor wordt uw keuken niet alleen een eyecatcher, maar ook een lust om in te koken en te leven!

SAMEN MAKEN WE DE MOOISTE KEUKEN

TESTIMONIALS

‘De combinatie van een witte greeploze keuken met een bronzen eiland is meer dan verrassend te noemen. Iets dat we zelf niet hadden kunnen bedenken. Leuk en plezierig iemand te ontmoeten met zo’n creatieve geest. De montage verliep vlekkeloos, Monteur Hans was meer dan een vakman.’ Overigens werd de verbouwing door Arek en Lukas -voorafgaande aan de keukenrealisatie- ook gecoördineerd door Kitchen Lab Amsterdam.
Familie Koppelman - Amstelveen
Wij zeggen nog regelmatig dat onze keuken eigenlijk TE mooi is. Kwaliteit in elk facet. En we bleven binnen ons budget, ook niet onbelangrijk. De uitleg van Kitchen Lab Amsterdam en het design wat we écht samen hebben gemaakt, dat vonden we heel fijn. Na de eerste schetsen met de hand, gaven we al snel akkoord voor de keuken. Daarna werd het ontwerp via een computertekening visueel nog duidelijker voor ons. Jan kwam de keuken plaatsen, Jan met de gouden handen noemden we hem. Veel koffie, maar nog veel meer vakwerk. Nu de keuken klaar is (ik kookte nooit) sta ik heel graag in de keuken.
Familie Kortstra - Uithoorn