UNIEK PROCES

Met gevoel voor detail, verstand van de materialen en een luisterend oor voor uw specifieke wensen.

OVER ONS

Het team van Kitchen Lab Amsterdam bestaat uit mensen met passie voor hun vak. Teamwork en puur vakmanschap staan garant voor het creëren van een unieke keuken geheel naar uw wens. Wij ontwerpen namelijk altijd met u samen en daarna buigt een team van keukenvakmensen zich over uw keuken.

Door zeer ruime ervaring in het realiseren van internationale keukens en samenwerking met gerenommeerde merken in de keukenwereld is ons credo: ‘Wij doen wat wij het leukste vinden…creëren!’

Onze vormgever is zeldzaam creatief en een meester in het ontwerpen met de computer. Het is fantastisch wanneer gezamenlijke ontwerpen tot leven komen op zijn computerscherm. Wij vertalen uw wensen naadloos in het creatieve concept. Mooie keukens en interieurs maken, dat verveelt ons nooit!

De monteurs, onze vakmannen pur sang, staan borg voor een perfecte montage, door hen zijn wij in staat om mooie en perfecte keukens en wardrobes te maken. ‘Uw keukendroom wordt realiteit in een top kwaliteit.’, aldus één van de monteurs.

ONZE MISSIE

Ontwerpen en realiseren van luxe & duurzame keukens en deze naadloos laten integreren in de woningen van onze klanten. Ons streven is maximale gebruikerservaring & beleving.

SAMEN MAKEN WE DE MOOISTE KEUKEN

TESTIMONIALS

‘Onze ervaring met Kitchen Lab Amsterdam was heel fijn. Gelijk werd duidelijk dat zij hun vak door en door verstaan en daardoor met ‘out of the box’ voorstellen komen. Er wordt eerst met de hand een concept getekend en in de eindfase presenteren zij een computertekening. Het eindresultaat is echt schitterend geworden. Een unieke keuken die de ruimte optimaliseert en luxe en rust uitstraalt. Wij zijn ontzettend blij met de keuken. En oh ja, over de monteur Marcel ook niets dan grote lof’.

Anne en Dieter - Rijswijk